Mijn favorieten

Verkoop


Wilt u uw huis of appartement verkopen? Wilt u weten wat u voor uw woning kunt vragen, een goed verkoopadvies en hulp bij de onderhandelingen? In een vrijblijvend gesprek inventariseren wij allereerst alle aspecten van uw woning en uw persoonlijke situatie. Op basis daarvan geven wij een advies over de te vragen prijs en geven wij een inschatting van het tijdstraject. Ook bespreken wij een verkoopstrategie. Zodra u overtuigt bent van ons kunnen gaan wij uw woning onder de aandacht brengen van potentiële kopers. Uw woning wordt gepresenteerd in een brochure, mailing, op internet (Funda en onze eigen website), op social media (Twitter, Facebook en Youtube). Ook plaatsen wij een bord bij uw woning. Indien gewenst verzorgen wij een uitgebreid interieuradvies: met weinig ingrepen wordt uw woning voor aspirant-kopers visueel aantrekkelijker. Christis Makelaardij is de makelaar voor de regio 's-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel.

Onze NVM makelaar begeleidt de bezichtiging door potentiële kopers. Na de bezichtiging geven wij een terugkoppeling over de reactie van de kijkers. Voor de prijsonderhandelingen kunt u vertrouwen op Christis Makelaardij. Door onze ervaring weten wij wat uw huis waard is en hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen. Door een realistische vraagprijs en een rationele benadering van de onderhandelingen behalen wij het beste resultaat uit voor u.

Als uw woning is verkocht zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling. Wij stellen de koopovereenkomst op en sturen deze naar de notaris. We plannen en begeleiden de eindinspectie op de dag van de overdracht en verzorgen de afspraak voor het ondertekenen van de leveringsakte bij de notaris. Vanzelfsprekend staan wij u ook na het notarieel transport met raad en daad terzijde. Uiteraard staan uw wensen altijd centraal!

Vul het verkoopformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek over uw verkoopmogelijkheden inclusief een gratis waardebepaling.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring